Ekonomisk frakt – Världen över

30 april 2019 Mikael Barani
Ekonomisk frakt – Världen över

I dagens uppkopplade värld är det lätt att hålla kontakten. Var man än befinner sig i världen.
Med tanke på att mobiltelefonleverantörerna också börjar erbjuda svenska priser internationellt, även utanför EU, så börjar inte ens ett land som Thailand att kännas långt borta. Det är bara att lyfta på luren och ringa hem så har du familjen rakt framför dig.

Visst är det säkert en annan sak om du till exempel befinner dig mitt ute i Amazonasdjungeln någonstans. Då är det tveksamt att det finns mobilmaster där ute i det vilda, utan du måste förlita dig på satellittelefoni. En rätt dyr lösning som få kanske prioriterar.

Men mitt i all denna uppkopplingsbarhet så är det alltid uppskattat att få hem något fysiskt. Genom den gamla hederliga postgången.
För mejl och samtal i all ära, men visst känns det fint att då ett vykort att sätta upp på kylskåpet. Eller kanske till och med ett litet paket med något från sonen eller dottern som är ute och backpackar i Australien, praktiserar i Rwanda, eller kanske är ute på livets största roadtrip igenom de amerikanska delstaterna.

Eller kanske är läget det motsatta? Att den som är ute och reser plötsligt inser att den glömde något väldigt viktigt därhemma. Något som inte går att köpa i landet där denne befinner sig just nu.

Då är det skönt att veta att det finns en smidig tjänst för att exempelvis skicka paket till USA. Genom Billigtpaket.se kan du lätt välja vad och var du vill skicka något, och sedan få förslag på olika tjänster som du kan använda dig av.
Mata helt enkelt bara in avsändar- och mottagaradress samt försändelsens mått och vikt. Du får sedan direkt flera alternativ att välja mellan, där priset är anpassat efter hur snabbt som du vill att ditt paket ska nå mottagaren.
Lättare kan det inte bli.

Fler nyheter