En ny glasvagn är bättre än en gammal

25 januari 2022 william eriksson

advertorial

Vad är egentligen en glasvagn? Man skulle kunna föreställa sig att det är den vagn som Askungen åke till balen på slottet i. Med tanke på att hon bar glasskor så vore det väl bara logiskt om transporten också bestod av glas. Hon åkte ju trots allt häst och vagn. Fast det stod nog aldrig uttryckligen i sagan att det var häst och glasvagn hon åkte. Nåväl, det var väl en bra gissning. Har du något bättre förslag på vad en glasvagn är måhända?

Jaså, du har hört talas om en annan definition? En som säger att en glasvagn är någonting som används inom industrin för att transportera glas? Ja, det är väl en teori lika rimlig som någon annan. Om den är sann borde dock de som jobbar inom industrin med dessa glasvagnar förr eller senare vara i behov av en ny glasvagn. De jobbar och sliter så hårt på byggarbetsplatser, lager och liknande att de kan väl inte hålla hur länge som helst.

 

ny glasvagn

 

Allting har ett slut

Och det är egentligen ingenting konstigt att en gammal glasvagn så småningom behöver ersättas med en ny glasvagn. Ingenting varar för evigt och allting har ett slut. Du känner naturligtvis till alla klyschor. Men där den gamla glasvagnen slutade kan den nya ta vid. Därför kommer det knappt märkas någon skillnad i övergången. Förutom att allting kommer gå mycket snabbare, smidigare och enklare med den nya glasvagnen förstås.

Det är det som är fördelarna med en ny glasvagn jämfört med den gamla. I ett How I Met Your Mother-avsnitt hävdade Barney Stinson att “ny är alltid bättre”. Hade han talat om glasvagnar så hade han definitivt haft en poäng, Om du inte förstått det än så är det också den poäng som försökt göras i den här texten. Ny glasvagn är alltid bättre.

Fler nyheter