En smidig tjänst

05 februari 2019 Jenny Olsson
En smidig tjänst

Det finns många tillfällen när man kanske behöver eller vill skicka paket utomlands. Kanske har man en familjemedlem som bor i fjärran land som man vill gratulera på födelsedagen. Kanske har man en nära vän som man vill skicka en julklapp till. Eller så kanske man har eget företag och behöver sända en produkt eller papper till en kund eller kollega som bor i ett annat land. 

När man ska skicka paket utomlands eller andra typer av försändelser är Billigtpaket.se en smart tjänst att använda sig av! Här har man samlat all info man behöver för att få info om pris och leverans för det man ska skicka. Här kan man enkelt fylla i uppgifter om försändelsen och snabbt få information om vilket det bästa och billigaste fraktsättet är. Här får man uppgifter från flera olika fraktbolag som de har samlat på en och samma sida. Sidan är oerhört användarvänlig och sparar dessutom mycket tid. För större företag som ofta skickar paket och andra typer av försändelser sparar det mycket tid och kanske även pengar eftersom de manuellt slipper sitta och leta efter det bästa alternativet. 

 

 

På sidan kan du boka frakt för allt möjligt.Här spelar det ingen roll om det som du ska skicka är litet eller stort, tjänsten går att använda för dokument, paket, pallar och cointainer.  När du fyller i uppgifter om försändelsen så visas erbjudandena tydligt så du snabbt kan hitta den bästa lösningen för dig. Sedan är det bara att välja det bästa erbjudandet och sedan boka. Om man mot all förmodan inte hittar pris och leveranstid för försändelsen kan man alltid kontakta billigtpaket.se så hjälper dom dig att ta fram det bästa erbjudandet för din leverans. Företaget som funnits i många år har tagit fram en oerhört bra tjänst som kommer till nytta både i privat- och yrkeslivet. 

Fler nyheter