Flipperspel är ett klassiskt nöje

29 juni 2019 jonas olsson
Flipperspel är ett klassiskt nöje

Flipperspel är en gammal kär sysselsättning, som påminner om en tid med jukeboxar och enarmade banditer. Många har roliga minnen av en sådan spelhall. Ibland fanns det en minigolfbana och en kiosk i närheten också. Även numera är det många som tycker om att spela flipperspel om det finns något till hands. Flipperspel är fortfarande populära, och det är faktiskt möjligt att själv korttidshyra ett flipperspel om man ska ha en fest eller anordna en mässa. Det blir en häftig överraskning för kunder och gäster. Har man ett gatukök, en bowlinghall eller föreningsverksamhet kan man hyra spelet under en längre tid.

 

Byte och service av flipperspel

Man kan hyra flera spel om man vill och byta dem med jämna mellanrum. Det finns många olika varianter, så det känns alltid nytt och spännande att spela. Du väljer själv hur kunden betalar sitt flipperspelande. Man kan betala med polletter, mynt, sedlar eller kortmaskin. Man kan också ställa maskinen på Freeplay, och då kostar det inget att spela på flipperspelet. Leverans och installation ingår i hyran, så det är lätt att skaffa ett flipperspel. För yrkesmässig verksamhet är det bra att ha regelbunden service, så att maskinen alltid fungerar. Ofta får man fri service under hyrtiden, så leverantören sköter det mesta. Ett länktips är: http://www.adonbolagen.se/

 

Hela personalen kan spela

Man kan hyra ett flipperspel inför en mässa eller personalfest, men det är också fullt möjligt att placera ett eller flera flipperspel under längre perioder i ett personalrum eller matsal. Med maskinen i Freeplay-läge och regelbundna byten av olika spel, blir det en trevlig gemensam sysselsättning under pauser och fritid. Återupplev gamla minnen från spelhallar och ölstugor. Ha en mysig kvällsaktivitet med mat och dryck och spela flipperspel tillsammans med dina arbetskamrater. Välj bara ett seriöst företag som har snabb leverans och service, så blir alla nöjda.

Fler nyheter