Flyttfirma i Linköping som flyttar över gränser

24 februari 2021 Cecilia Olsson

Att flytta utomlands kan kännas som ett otroligt stort och besvärligt projekt. Det är mycket som måste ordnas när det handlar om pappersarbete, för att inte tala om att frakta ett helt bohag från ett land till ett annat. Flytten i sig behöver dock inte bli så jobbig och omständig om man vänder sig till en flyttfirma som har rätt erfarenhet och kunskap om vad som krävs vid en utlandsflytt. Flytt-Experten i Linköping är ett företag som har just det och kan stå till tjänst med effektiva och trygga lösningar. 

Underlätta utlandsflytten

Förutom att Flytt-Experten erbjuder flytthjälp från och till Linköping så erbjuder de även professionell hjälp vid utlandsflytt. De kan underlätta hela processen och genomföra flytten utomlands på ett säkert sätt, med deras hjälp behöver det inte vara så komplicerat. Flytt-Experten kan hjälpa till med allt från att packa samtliga ägodelar till att leverera bohaget till adressen i det nya landet, men framförallt har de alla tillstånd som krävs vid en utlandsflytt.

Flyttfirma som ser till att allt går rätt till

Det kan krävas tillstånd för att utföra en internationell flytt och det är såklart viktigt att se till att de är i ordning. Flytt-Experten i Linköping har stor erfarenhet av flyttar till andra länder och de sköter transporten raka vägen från den gamla till den nya adressen. Eftersom de inte har några omlastningar så kan man känna sig trygg med att flyttgodset inte skadas. Förutom att sköta flytten så smidigt som möjligt så utför de även den med minsta möjliga miljöpåverkan. Läs mer om Flytt-Expertens tjänster på https://www.flyttexperten.com/kontakta-oss/linkoping.

Magasinera det som inte ska följa med 

För den som planerar att flytta utomlands utan att ta med sig hela bohaget så erbjuder Flytt-Experten magasinering under kortare eller längre tid till både företag och privatpersoner. Man kan vara trygg med att godset som magasineras är försäkrat och står säkert förvarat i larmat samt kameraövervakat varmförråd på inhägnat område.

Fler nyheter