Fullt med frigolitskyltar för inomhusbruk

16 juni 2022 patrick pettersson

editorial

Att åka på mässa kan vara en riktigt rolig upplevelse. Att gå omkring bland hundratals eller tusentals montrar som alla erbjuder någonting kring just den tematiken som du finner intressant. Må det vara videospel, trädgårdsskötsel eller andlig utveckling. 

En annan rolig aspekt av en mässa är att studera de fina skyltar som varje monter har. Det kan vara loggor eller företagsnamn i vackra färger och former, som alla har som funktion att fånga ditt öga och få dig att ta del av just deras arbete eller uppdrag. Dessa skyltar är ofta inomhus-frigolitskyltar.

 

Hur skulle din frigolitskylt se ut?

Dessa frigolitskyltar är, som man hör på namnet, avsedda att användas inomhus. Om du exempelvis driver en butik kan det vara så att du har behov av en skylt. Det finns företag som specialiserar sig på att utveckla dessa skyltar. Ofta är de gjorda av ett material som heter frigofoam. Det är ett helt slätt material som kan målas i alla möjliga färger. 

Om du skulle få en skylt skapad, hur skulle den se ut? Vad skulle du vilja säga och signalera till dina kunder? En frigolitskylt kan vara en riktig budskapsförmedlare om den är utformad på ett smart och snyggt sätt.

 

Frigolitskyltar

 

Synliggör dig med en frigolitskylt 

Du har säkert sett inomhus-frigolitskyltar i köpcentrum, butiker eller på restauranger. De kan fungera som reklam eller finnas där för trevnads skull. Ofta är förstås syftet en kombination av dessa två. Att göra sig synlig är otroligt viktigt för den som vill nå ut och få en bredare kundkrets. Då kan det vara toppen att synas på en mässa. 

Men bland hundratals, ibland tusentals, montrar är det inte alltid så lätt att hävda sin ställning. Då kan en frigolitskylt i företagets färger eller i form av en symbol vara ett smart sätt att nå igenom bruset. Symbolik i skyltning är extra smart då det talar till kunden på flera nivåer.

Fler nyheter