Gör reklam med skyltar

12 juni 2019 Jenny Olsson
Gör reklam med skyltar

Att använda sig av skyltar i sin verksamhet är ett billigt sätt att göra reklam för sig och att framhäva vissa erbjudanden och rabatter i butiken. Även om man gärna berättar för kunden vad som finns i butiken och vilka rabatter eller erbjudanden som råder så är det inte alltid man hinner prata med alla kunder eller gäster om det är mycket folk i till exempel butiken eller restaurangen. Det är också bra att använda sig av skyltar utanför verksamhetslokalen. På så sätt visar man att man finns och det är lättare för alla förbipasserande att se att det finns någonting innanför dörrarna. Med skyltar kan man lyfta fram något som man säljer, kanske dagens maträtt eller göra reklam för en klänning som man har erbjudande på just den dagen.

Hos Skiltex.se hittar man ett stort urval av skyltar, broschyrställ och mycket annat. Här finns både skyltar för inomhus- och utomhusbruk och i många olika storlekar. Här finns också material för om man ska medverka på en mässa till exempel och vill använda sig av banderoller. Webbutiken finns i både Danmark och Sverige och startade redan 2008. På grund av en stor efterfrågan så startade de också en riktigt butik och utställningslokal i Köpenhamn under 2014. Hit kan man åka för att se produkterna på riktigt och även handla. Skiltext.se är idag en av Skandinaviens största nätbutiker inom mässutrustning, skyltar och visningsmontrar och säljer sina produkter både till företag och privatpersoner. 

Att beställa skyltar och liknande här går dessutom oerhört smidigt då de är snabba med att leverera sina varorna. Beställer man före klockan 14.00 skickar de iväg varorna redan samma dag. Om man beställer för minst 1200 kronor får man dessutom frakten gratis vilket är oerhört bra. Här kan man också få råd och vägledning om man känner sig osäker på vad man ska ha, både via mail och telefon. 

 

 Kika in till dem här: https://www.skiltex.se/shop/broschyrstall-8s1.html

Fler nyheter