Le med självförtroende

20 maj 2019 jonas olsson
Le med självförtroende

Nu kan du slippa utstående och sneda tänder för gott, och det utan något lidande och besvär. Glöm trista metallskenor som får en att se ut som ”Jaws” i gamla Bondfilmer. Med hjälp av ny teknik är det möjligt att korrigera sina tänder smidigt och skonsamt nästan utan att det syns alls. Därför har efterfrågan på tandreglering ökat betydligt på senare tidDet finns många kliniker runt om i landet som hjälper folk att le med ökat självförtroende, exempelvis Le Tandreglering, som har mångårig expertis inom området.

 

Visa upp ditt bästa jag

Detta betyder inte att alla ska se ut som en filmstjärna eller att man måste ha ett visst utseende, tvärtom. Det är din egen personlighet som ska komma fram, och resultatet ska bli både estetiskt och praktiskt och ge lättskötta tänder. Ibland är det bara en särskild detalj man retar sig på och vill få bort, kanske en glugg mellan tänderna eller en tand som sticker ut på ett besynnerligt sätt. Genom att välja en klinik som tar stor hänsyn till ens egna önskemål och ger ett personligt bemötande, kan man tryggt få ett resultat som man trivs med. Många håller sig själv tillbaka socialt för att man inte vågar le eller skratta. Förmågan att vara sig själv, spontan och glad, uppskattas i arbetslivet och ger ökat socialt välmående.

Skonsam behandling

Tekniken har nu utvecklats, så att tandställningen knappast märks. Den fästs skonsamt på insidan av tandraden. Efter någon tid byter man till en genomskinlig skena, som gör att tänderna behåller sin nya plats. Bara i svåra fall kan man behöva dra ut en tand. Skenorna känns knappast, och efter färdig behandling är resultatet perfekt. Estetisk tandreglering rättar till tänderna hygieniskt och tidseffektivt. Möjligheten finns också att göra en tandblekning efter avslutad behandling, för en professionell klinik hjälper till med det mesta.

Fler nyheter