Magasinering i Uppsala

23 april 2019 jonas olsson
Magasinering i Uppsala

Det där med att tajma in flyttar är ett problem för många. Det är inte ovanligt att några dagar felar hit eller dit när man byter bostad och med tanke på att svenskar flyttar i genomsnitt tio gånger i livet så behövs det ibland lite mellanlagring. Det är ju inte alltid vänner och släktingar kan ställa upp med att inhysa en annan persons kompletta bohag i väntan på det nya tillträdet. I de fallen kan det behövas ett smart och säkert mellanlagringsutrymme.

 

Bekvämt, säkert och smidigt

Alla vet ju säkert vad magasinering är, men snabbt förklarat är det att hyra ett förråd på bestämd tid. Det kan till en början naturligtvis kännas otryggt att lämna (bokstavligen talat) allt man äger och har till någon annan för att lagras i en skum lokal där gud-vet-vem ränner runt. Nu är det ju inte riktigt så. De företag som finns idag är pålitliga och seriösa. De flesta har uppvärmning, kameraövervakning och försäkringar. I många fall är grejerna man har där tryggare än de är hemma! Det är säkert många som önskar att det visste om möjligheterna innan de gav gammelmosters katt tillfället att använda favoritfåtöljen som klösbräda.

 

Vilket ska man välja?

Det finns många företag som sysslar med magasinering nu för tiden och som tidigare nämnts så har de flesta riktigt bra lokaler och är seriösa i det de gör. Överallt finns ju de stora välkända namnen vars lokaler du säkert sett utmed vägarna, men de är ofta ganska dyra. Om du behöver magasinering i Uppsala finns ett företag, Flytt-Harry, som har riktigt höga RECO-betyg. Det viktigaste när man lämnar över alla sina ägodelar är kanske inte priset utan snarare tillgänglighet och tryggheten. Man lämnar ju trots allt bort allt man äger i någon annans händer. Då ska det verkligen kännas tryggt!

Fler nyheter