Miljövänliga solcellslampor i alla former och funktioner

15 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

Att använda sig av solcellslampor är mycket populärt och det är naturligtvis för att de ger ett ljussken utan att använda el vilket både är bra för plånboken och miljön. SolarCamp satsar stenhårt på grön energi och ny teknik och trots att man är ett relativt litet företag så har man många fina samarbeten med tillverkare där man ständigt kommer fram med nya tekniker och utföranden.

Det är väldigt viktigt idag att tänka på miljön och när man använder sig av produkter som använder sig av grön energi så är man med och hjälper till att vända den dystra trenden.

Solcellslampor för alla ändamål.

En kategori som är väldigt populär och otroligt välsorterat hos SolarCamp är solcellslampor. Här finns ett otroligt utbud och oavsett om man letar solcellslampor att hänga på altanen eller om man är på jakt efter strålkastare som drivs av solceller så finns det väldigt många varianter att finna hos SolarCamp.

I övrigt finns solcellsvägglampor, och trädgårdsbelysning som sticks ner i marken i utbudet och alla sorters lampor finns i flera varianter och med olika ljustemperaturer med mera. Det finns som sagt något för alla ändamål och när man vill höja mysfaktorn i sin trädgården när mörkret faller på så hittar man garanterat lamporna hos SolarCamp.

solcellslampor

Hos SolarCamp så nöjer de sig inte endast med solcellslampor då de även erbjuder solcellsslingor, solcellsfontäner, powerbanks och solcellsladdare. Solcellsslingor finns i alla möjliga färger och temperatur och de fantastiska fontänerna finns som flytande solcellsfontäner, trädgårdsfontäner och fågelbad som alla höjer trädgårdens känsla.

SolarCamp är ett pålitligt företag som har mycket fina omdömen på t.ex Trustpilot och företaget erbjuder alltid fri frakt på köp över 999 kronor. När man har hittat sina produkter och lagt sin beställning så levereras varorna inom 2-4 dagar. Så, ta en titt i SolarCamps fantastiska utbud. 

Läs fler artiklar på våra andra sajter:

https://alltomfinanser.se/

https://dina-finanser.se/

https://familje-ekonomi.se/

https://fina-finanser.se/

https://finansbloggaren.se/

https://finansbloggarna.se/

https://finanslivet.se/

https://hemmets-ekonomi.se/

https://penga-bloggen.se/

https://svensk-ekonomi.se/

https://svenska-finanser.se/

https://vår-ekonomi.se/

Fler nyheter