Njut i en egen badtunna

22 januari 2023 Mimmi Källström

Njut i en egen vedeldad badtunna

Det finns inget mer avkopplande än att tillbringa tid i din egen vedeldade badtunna. Vare sig du njuter av solen eller av stjärnorna kommer du att kunna koppla av och njuta av fördelarna med din egen personliga badtunna. Hitta en badtunna som passar dig hos Topolis.

En vedeldad badtunna – det bästa sättet att koppla av

Förvandla din bakgård till en lyxig oas med en vedeldad badtunna. Den kan vara inbäddat i skogen med utsikt över bergen eller på baksidan av ditt loft i staden. Det varma vattnet kommer att smälta bort all stress och trötthet. Tack vare träets naturliga egenskaper är det lättare att upprätthålla lämpliga temperaturer. Dessutom – genom att använda detta alternativ minskar du energiräkningen och hjälper till att hålla miljön glad. Efter en lugn stund ensam eller en kväll med vänner kommer badtunnan garanterat att ge en långvarig avkoppling som ingen annan spa-upplevelse kan erbjuda.

badtunnor

Vad ska du tänka på före du skaffar en badtunna

’Det kan kännas pirrigt att kolla på badtunnor. Undersök materialet eftersom vissa håller längre än andra. Undersök vilken storlek som passar dig bäst. Förstå garantisäkerheten i form av vilka delar och reparationer som täcks, så att du kan känna dig trygg i ditt köpbeslut. Lite forskning leder till en trevlig upplevelse under många år framöver.

Fördelarna med vedeldade badtunnor

Ett av de mest fantastiska sätten att koppla av, njuta av en vacker kväll och skapa minnen med familjen är en vedeldad badtunna. Denna traditionella uppvärmningsmetod erbjuder inte bara en unik och mysig upplevelse, utan har också otaliga hälsofördelar. Vedröken från brinnande ved producerar långt infraröd värme som är en av de mest effektiva behandlingarna som finns för muskelsmärta, ledproblem och artrit. Dessutom bidrar den vedeldade badtunnan till att minska stress, öka blodcirkulationen och spola ut gifter.

Hur du underhåller din vedeldade badtunna

Att underhålla en vedeldad badtunna är inte så svårt som det kan verka. För det första måste du hålla elden igång regelbundet för att hålla en idealisk temperatur i vattnet. Under sommarmånaderna kan du hålla några stockar redo för att maximera din njutning av badkaret. Du kan också behöva lägga till ved under dagen om det behövs för att hålla värmen i schack. Med bara några få mindre underhållskrav är det otroligt givande och roligt att äga en badtunna.

Fler nyheter