Sälj dina silversmycken

31 maj 2019 jonas olsson
Sälj dina silversmycken

Har man en myntsamling som man vill sälja finns det möjlighet att antingen sälja den direkt till ett företag som handlar med ädelmetaller eller få hjälp med att auktionera ut den. Dina silversaker kan ha ett stort samlarvärde för någon annan. Samma sak är det ju med gamla silverhalsband, armband och andra smycken, som man fått för länge sedan i present och som man inte längre vill bära. Det är synd om de inte kommer till nytta. Ofta är det ju så att man inte bara vill kasta bort något, men man känner ingen som vill köpa det. Därför är det bra att detta alternativ finns för att få avsättning för sakerna. Det är lätt att sälja silver.

 

Silvret säljs snabbt

Oavsett om man bor i Malmö, Stockholm eller Göteborg kan man lämna in sina föremål för värdering, eftersom det finns kontor runtom i landet. Men det finns också ett annat sätt. Man kan skriva en lista på de föremål man vill sälja och sedan kontakta företaget. Då skickar de en typ av kuvert. Det går nämligen också att posta silversaker i en särskild försändelse, som är försäkrad och klar. Det är bara att lägga i silvret i kuvertet, posta och spara inlämningskvittot. Dessa företag har också experter som värderar klenoderna och lämnar ett prisanbud på dem. När du har godkänt det, får du pengarna insatta på ditt bankkonto direkt, snabbt och smidigt. Ett sådant företag kan du hitta här: https://www.saljaguldmalmo.com/. Om sakerna inte har så stort värde, får du ändå bra betalt för metallen, och kan frigöra plats hemma i dina lådor.

 

Ädelmetaller och frimärken

Även guldsmycken och frimärkssamlingar tas emot på samma sätt, så när du inventerar dina skåp kan det finnas en hel del andra saker som du kan avyttra. Är du tveksam om du vill sälja nu, går det också bra att bara boka tid för kostnadsfri värdering.

Fler nyheter