Ta årsmötet till nästa nivå – Företagscatering för succé

22 juni 2019 jonas olsson
Ta årsmötet till nästa nivå - Företagscatering för succé

Är det dags att planera inför årsmötet? Eller ska ni ha en personalfest? Ett välplanerat evenemang eller möte blir oftast bättre än ett där det mesta lämnas åt slumpen. Saker som eventuellt hyrande av lokal och tidpunkt för evenemanget är viktigt men det finns även en annan viktig komponent som aldrig bör glömmas bort. Oavsett tillfälle så är maten en viktig del i ett lyckat företagsevenemang! Mätta och belåtna anställda eller kunder leder oftast till ett lyckat evenemang i stort.

 

Att välja rätt cateringföretag

Vid företagsevenemang är det mer eller mindre självklart att lämna matlagningen åt experter. Det vanligaste är att ta hjälp av en cateringfirma. Men många vanliga restauranger erbjuder också catering.

Det kan vara väl värt det att ägna en timme eller två till att hitta ett cateringföretag som passar just dig. För att underlätta letandet kan det vara smart att börja med att kartlägga sina behov. Hur många personer ska maten räcka till? Finns det många med allergier eller specialkoster? Vilken tidpunkt kommer evenemanget äga rum vid? Om det är ett förmiddagsevenemang räcker kanske enklare smörgåsar, men om det är ett möte under sen eftermiddag är det kanske bäst att servera en ordentlig middag så alla som deltar håller orken och humöret uppe. Genom att besvara frågor som dessa för sig själv blir letandet betydligt enklare.

Våga testa något nytt

Om du vill testa något nytt och ge dina anställda och/eller kunder en härlig middagsupplevelse kan Restaurang Knut vara ett bra val. Restaurang knut är en restaurang i Stockholm som inriktar sig på norrländsk mat. De erbjuder utöver en fantastisk restaurangupplevelse även norrländsk catering i StockholmVåga testa något nytt och ge dina anställda eller kunder en norrländsk smakupplevelse!

Förhoppningsvis kommer letandet efter rätt catering för just dig och ditt företag kännas lite enklare nu. När du låter matproffsen sköta matlagningen kan du fokusera på din expertis, oavsett om det rör sig om ekonomi eller sjukvård!

Fler nyheter