Ta hjälp av e-handel byrå i Stockholm

31 mars 2021 Lily Hansen

Ditt företag går bra och kunderna bokar massagebehandlingar som aldrig förr. Ändå är det svårt att få ekonomin att gå ihop. Timmarna räcker helt enkelt inte till och du kan bara ta en kund åt gången. Då och då säljer du ett liniment eller en kräm. Kreativiteten för att hitta lösningar har börjat sina.

En vän har föreslagit att du ska öppna en webbshop där du kan sälja dina produkter. Men framför allt lansera dina egen smycken. Halsband och armband som du fått mycket beröm för. Sakta börjar du erkänna att det skulle vara ganska roligt. Tänk att få sälja sitt eget märke. Det känns både lockande och skrämmande.

 

Att hitta rätt leverantör

Online hittar du flera hemsidor som erbjuder webbshoppar som du kan börja använda direkt. Sidor sköter man helt själv redan från början. Men det känns inte rätt. Inget stämmer helt in på det du söker. Men så hittar du en E-handel byrå i Stockholm som har både färdiga och skräddarsydda lösningar. Nu börjar det bli intressant.

 

Vikten av det första intrycket

Företagets image är otroligt viktigt. När kunder kommer in i salongen ska det vara rent och snyggt. Samma gäller i webbshopen. Om produkterna är slut men ändå ligger så att kunden kan beställa skapar det irritation. Dåliga bilder och felskriven text ger intryck av en oseriös företagare. 

Därför är det viktigt att även i det digitala rummet ha ordning och reda. Att ha hjälp av ett företag som kan allt om detta gör livet så mycket enklare. Man får utbildning i hur man arbetar i shopen. 

Viktigast av allt är att du får tala med en riktig person. Berätta vad du vill förmedla med din butik. Företagets representanter lägger sedan fram olika idéer på hur du skulle kunna bygga din E-handel. Men det är alltid du som har sista ordet.

Fler nyheter