Utmaningarna som färdas över land och över fiber

03 december 2020 Mikael Barani

Som en stor i ett vattenglas. Eller att göra en höna av en fjäder. Visst kan man inse att den där krisen eller upprivande situationen egentligen inte var så enorm – när man väl får tillfälle att titta i backspegeln

När man står där mitt i, ja då hör det till sakens natur att det är extremt svårt att få perspektiv på saker och ting. 

Kriserna som blev till gåvor

Ofta kommer dock de där kriserna, hur stora eller små de må ha varit, med ”blessings in disguise” som det heter på utrikiska. 
Det kan vara insikter, händelser eller annat som man efteråt inser var dörrar som öppnades för en, utan att man insåg det då.
När man blir lite äldre så har man lärt sig detta genom livet. Det är därför man blir lite bättre, med betoning på lite, när det kommer till att välkomna händelser som känns omvälvande och svåra.

Man vet liksom att det väntar något fint på andra sidan av den resa som man nu står inför.

Vi har alla förhållanden, jobb och annat som vi en gång i tiden trodde att vi aldrig skulle klara oss utan. Dock står vi kvar här än idag, på våra två ben och känner i efterhand att det var just de där svåra prövningarna som stärka oss. De gjorde oss till dem vi är idag.

Nästa gång du sitter framför din dator på Hönö och svettas över att något inte verkar stämma med din uppkoppling över fiber, kom ihåg att allt detta är temporärt och att Öckerö Fastigheter jobbar benhårt på att lösa det.

För om vi alla gör vårt bästa, och försöker gå emot de där stressande impulserna i svåra tider, så gör vi inte bara världen lättare för oss själva – utan även för de människor som vi har omkring oss.

Fler nyheter