Vägg med vackra motiv

27 februari 2019 Jenny Olsson
Vägg med vackra motiv

Att pryda väggarna med affischer gör ofta ett lyft för hela rummet. Hur man ska sätta upp affischer är givetvis en smaksak men beror också på rummets utseende och storlek. Man kan till exempel välja att sätta upp en stor affisch med mycket färg som drar blickarna till sig när någon kommer in i rummet eller så kanske man vill skapa en vägg med olika motiv och då kan det vara bättre att välja motiv som är lite lugnare så väggen inte blir för rörig. Kolla runt i ditt hem och se vad som skulle kunna passa där du bor. Kanske har du många väggar som behöver lite liv. Att sätta upp affischer är faktiskt väldigt tacksamt och det är att förändra med små medel. Det krävs varken en stor arbetsinsats eller mycket pengar. 

sohu-shop.se/shop/affischer-7s1.html har ett stort urval av affischer. Här hittar man affischer i alla möjliga motiv som man kan tänka sig. Oavsett om man är ute efter djurmotiv, städer, kärlekstavlor eller citat så kan man hitta det och mycket mer här. Här kan man också välja till olika slags ramar som gör sig fin runt affischen. 

 

Sohu-wallstickers är ett dansk företag som funnits sedan 2013. De har sedan dess designat, framställt och salufört wallstickers och väggdekorer i såväl Danmark, Norge och Sverige. Här står kunderna i fokus och de är också en e-märkt certifierad webbshop där de skapar tillitsfulla ramar. De säljer wallstickers och väggdekorer och erbjuder uppsättningsgaranti, vilket är lite unikt. Man kan då montera wallstickers med vetskap om att man uppnår ett bra resultat. 

Här är kvaliteten viktigast, vilket är otroligt viktigt att veta som kund. När man beställer något på nätet som man inte ser i verkligheten eller kan känna på innan man beställer det så är det oerhört viktigt att varorna lever upp till de förväntningar man har. 

 
 

 

Fler nyheter