Var stolt över dina tänder

27 mars 2019 Jenny Olsson
Var stolt över dina tänder

Man ska vara som är och många gånger kan det som inte är helt perfekt vara charmigt. Det utmärker personen och är också fint. Men ibland kan det vara saker som man själv irriterar sig på och går runt och tänker på. En sådan sak kan vara sneda tänder. Om man själv känner att man lider av det och gärna vill göra något åt det är det viktigt att göra det och idag går det som tur är att rätta till sådana här saker ganska enkelt. 

 

Genom tandreglering kan man rätta till sneda tänder eller till och med tänder som sitter helt kors och tvärs. Det är viktigt att våga le och inte känna att man behöver gå runt och dölja sina tänder. Det finns också en annan anledning till tandreglering och det är att det är lättare att hålla rent tänderna om de sitter på rätt plats. Le Specialist Tandreglering har flera mottagningar i Sverige som man kan besöka. När man utför en behandling hos dem utgår de från varje patient och här försöker de så långt det går att korrigera utan att dra ut tänder eller korrigera profilen på ett sätt som inte är fördelaktigt. Det gör behandlingen mer skonsam men också snabbare. 

Här vill de inte att tandställningen ska vara i vägen  för vardagen utan de material och system som de använder sig av ger kortare och färre besök som oftast inte behöver ta mer än femton minuter. De har osynliga tandställningar i två varianter, en som heter Incognito som sitter fast på insidan av tänderna och en som heter Invisalign som är en tunn genomskinlig skena som man byter varannan vecka. Att gå och reglera tänderna ska inte vara krävande tidsmässigt eller kännas jobbigt och därför har Le utformat det väldigt bra, då det både går snabbt och smidigt här under besöken. 

 

 

Fler nyheter