Köp byggfolie här

18 maj 2020 Jenny Olsson

 

Att jobba som hantverkare är ofta kul då det är ett varierat yrke där man träffar många olika slags människor. Uppdragen brukar också skilja sig mycket åt, då man ibland kanske har företag som kunder och ibland privatpersoner. För att lyckas som hantverkare gäller det såklart att besitta en hel del kunskaper på området men det gäller också att kunna bemöta kunder på ett bra sätt och komma fram till bra lösningar. 

När man jobbar som hantverkare måste man också besitta ett visst ordningssinne. Det gäller att hålla reda på hur mycket material man behöver för olika jobb och kanske även hur många man bör vara och hur tidsplanen ser ut för att man ska hinna klart till utsatt deadline. 

Det är också viktigt att använda sig av kvalitativa material. I allt från materialen som ska användas för själva bygget, golvläggningen eller målningen, eller vad det nu än är som man ska utföra. Men det gäller också att ha bra material när det kommer till emballage och täckmaterial. 

 

Om man är hantverkare som letar byggfolie i Stockholm finns en firma med ett stort utbud av förbrukningsmaterial och emballage som heter Gert Falk Emballage AB. De håller till i södra Stockholm, på ett ställe som heter Jordbro. Här har de sitt lager men kan snabbt leverera till hela Stockholm och även till övriga delar av landet.

Företaget både tillverkar och säljer emballage av polyeten. I deras fabrik extruderar de plastfilm som de sedan omvandlar efter deras kunders önskemål. PE slang, säckar, påsar och täckfolie är bara några exempel  av alla de produkter som de tillverkar. Här kan de erbjuda kundanpassade lösningar både vad det gäller utformning som storlek me också kvalitet på produkterna. Förutom det har de också ett brett sortiment av standardprodukter. De har snabba ledtider och är alltid noga med att leverera sin produkter i tid. 

 

Fler nyheter