Plåtslagare som utför jobb med kvalitet

18 maj 2020 Jenny Olsson

Att husets utsida är hel och fräsch är otroligt viktigt ur många aspekter. Helst ska man se om sin fasad och sitt tak med jämna mellanrum för att se att allt är helt och rent. Man kan även gå upp på vinden och kolla så att undertaket är torrt och inget vatten sipprar in. Om man underhåller sitt tak och gör rent det från mossa och alger med jämna mellanrum håller det också länge och genom att gå igenom det kan man lättare upptäcka skador och åtgärda dem innan de blir för stora och kanske även skadar innertak och väggar.

Om man köpt ett begagnat hus eller har bott länge i ett hus kan det vara idé att byta taket om det börjar bli fullt och skadat. Att byta tak kostar en slant men är samtidigt en oerhört viktig och smart investering. Dels höjer det husets värde och ger ett välkomnande intryck men ett friskt tak håller gör också att hela huset mår bättre. 

Ett tak är dessutom hållbart i många år om man väljer material som plåt till exempel. Tänk på att om du ska byta från ett annat takmaterial till till exempel plåt kan du behöva anmäla det till kommunen om du bor i ett detaljplanelagt område. 

 

När man ska hitta och välja en plåtslagare för jobbet är ett bra sätt att höra sig för med vänner och bekanta men också googla för att se vilka firmor som finns i ens område. Därefter kan man kontakta några utvalda företag och be om referenser och offerter. När man tar in offerter ska man inte stirra sig blind på priset utan läs offerterna noga och se vad du får för pengarna. 

Norin & Hedlund Plåtslageri AB är en erfaren firma i Sundbyberg, https://www.norinochhedlund.se/ De har en bygg-design och inredningsverksamhet där de utför jobb åt både privatpersoner och företag. 
Här står trygghet, bra service och kvalitet högt i fokus och de eftersträvar alltid hög kundnöjdhet. 

Fler nyheter