Rena kontorslokaler ger friskare personal

26 juli 2019 jonas olsson
Rena kontorslokaler ger friskare personal

Rena och städade lokaler är en viktig del av arbetsmiljön. Inte bara för trivseln utan även för hälsan. Men ibland kan städningen komma i sista hand, för att produktionen eller verksamheten tar all tid och energi och känns viktigare. Det är ju ändå det som är vad ditt företag handlar om. Därför är det många, även mindre eller medelstora företag, som väljer att anlita proffs för sin kontorsstädning. De anser att det är en investering i arbetsmiljön och därmed i personalen, och väl värt kostnaden. Kanske det kan vara något att titta närmare på även för ert företag?

 

 

Vad innebär det att anlita ett städföretag?

Ett företag som sysslar med kontorsstädning vet precis hur och vad som behöver göras. De ser till så era lokaler är rena, dammfria och hygieniska hela tiden. De dammsuger, skurar golv, tömmer papperskorgar, torkar av lister, vattnar blommor, putsar fönster, städar toaletter och mycket mer. De anpassar städningen efter vad ni behöver, och de kommer så ofta eller så sällan som ni vill. De kommer också på den tid på dygnet som passar er bäst. Om ni överlåter städningen till ett städföretag kan ni koncentrera er på annat och vara trygga i att ni och er personal alltid kommer att arbeta i rena lokaler.

 

Välj ett städföretag med kvalitet

Om ni är intresserade av att diskutera ert behov av kontorsstädning i Stockholm finns det många olika företag ni kan kontakta. Ett av dessa hittar ni på https://www.stockholmkontorsstadning.se/. De har 19 års erfarenhet av kontorsstädning och över 1500 nöjda kunder. Utöver att det företag ni väljer att anlita måste städa bra, är det också värt att kolla upp om de har en försäkring som omfattar både produkt- och verksamhetsansvar, och om deras personal omfattas av tystnadsplikt. Sedan är det självklart viktigt att de lämnar en kvalitetsgaranti på det arbete de utför.  

Fler nyheter