Var välförsedd med LPG Gasol från Primagaz

04 oktober 2021 william eriksson

Det är väldigt många yrkesområden där gasolflaskor har sin givna plats. Du kan jobba med allt från skärning och lödning till ogräsbränning och matlagning. Gasol används till grillar och värmare av privatpersoner, men det finns många branscher där det är en stor fördel att kunna arbeta strömlöst.

Gasolvärmen kontrolleras mer effektivt och snabbt jämfört med elektricitet, och det gör att många processer, där det ska eldas på, blir bättre med gasol. Gasspisar är ett känt exempel, där värmen kommer snabbt, och vissa påstår att maten blir godare och stekytan bättre. Ska du bränna ogräs eller utrota skalbaggar inom lantbruket är gasol mycket effektivt. 

Restaurangens nytta av gasol

Många restauranger kan servera sina gäster utomhus, genom att sommarsäsongen förlängs när man använder gasolvärmare. Man behöver inte tänka på ström eller förlängningssladdar, utan man kan ha en eller flera gasolvärmare utplacerade där man vill. Hänger man ut några plädar, kan gästerna sitta utomhus även om det är lite kyligare i luften.

Dessutom är gasspisen som sagt en stor tillgång för restaurangen, så både gästerna och kocken är supernöjda med att det finns gasol så att man är oberoende av elektricitet. Primagaz är ett exempel på en stor och välkänd leverantör av LPG Gasol, och du hittar en mängd olika sorters gasolflaskor på internet. 

Både för industri och privatpersoner

Takläggare använder också gasol, och både hantverkare och privatpersoner behöver kunna jobba strömlöst ute i naturen eller på hög höjd. Gasolflaskorna är perfekta för direkteldade processer, där man vill kunna kontrollera resultatet exakt. Att grilla ute i naturen är ett stort nöje för många, och det är ett tydligt exempel på hur oberoende man blir av elektricitet när man kan byta plats helt fritt.

Vill man exempelvis bränna ogräs, är det perfekt att slippa ha med en sladd. Man kan gå över en större yta och man arbetar mer flexibelt.

Fler nyheter