Hyra teleskoptruckar i Lund

30 juli 2022 Camilla Holmgren

editorial

Teleskoptruckar

Teleskopiska gaffeltruckar är truckar som har en teleskopisk arm som kan dras ut och in. Detta gör att de kan ta upp och flytta föremål som är antingen höga eller låga. Teleskoptruckar finns i två huvudtyper: roterande och raka. Roterande teleskoptruckar kan rotera 360 grader medan raka teleskoptruckar inte kan göra det. Dessa truckar är idealiska för att lyfta tunga föremål som byggmaterial, möbler, vitvaror och mycket mer. 

Roterande teleskoptruckar

Roterande teleskoptruckar har möjlighet att rotera 360 grader medan nederdelen av maskinen är stilla. Detta ger dem en stor fördel jämfört med andra typer av truckar när det gäller manövrerbarhet. De kan ta upp och flytta föremål i trånga utrymmen som andra typer av gaffeltruckar inte skulle kunna nå. En roterande teleskoptruck är en maskin som är mycket manövrerbar och mångsidig.

teleskoptruckar

Raka teleskoptruckar

Raka teleskoptruckar är mycket lika roterande teleskoplastare med skillnaden att de inte kan rotera på sina vridskivor. En rak teleskoptruck är en maskin som kan nå höga hyllor eller låga pallar. Trots att de inte kan rotera som en roterande teleskoptruck så har de möjlighet att både förlänga och dra in sina gafflar vilket gör dem idealiska för att plocka upp och flytta föremål av varierande storlekar som är antingen höga eller låga.

Ekstrands Truck

Ekstrands Truck är en ledande leverantör av teleskoptruckar i Lund. De erbjuder ett brett utbud av modeller att välja mellan. Oavsett om du behöver en roterande eller rak teleskoptruck finns flera modeller. Deras expertteam hjälper till att välja rätt modell som kommer att passa sina kunders behov. Att hyra teleskoptruckar i Lund är enkelt med Ekstrands Truck

Ekstrands Truck erbjuder en mängd olika teleskoptruckar för uthyrning i Lund med omnejd. Oavsett om du behöver en roterande eller rak modell har de den perfekta maskinen för dina behov. Deras priser är mycket konkurrenskraftiga och de erbjuder både kort- och långtidshyra av alla sina maskiner.

 

Fler nyheter