Renovering i Örebro är inget problem

20 juli 2021 jonas olsson

Äntligen börjar det roliga. Huset köptes för ett tag sen, sen dess har man bara sparat och levt snålt. Det finns så många saker man vill göra om. Men, man måste börja någonstans. En renovering på taket ska först göras. Det ska höjas så man kan få in en vacker ljuskrona. 

Det finns en anledning till att man måste spara. Pengarna rusar snabbt iväg och tyvärr gifte man sig inte med en hantverkare. Så man får istället anlita någon som sköter renoveringen i Örebro. Ja, för det är ju dit man har flyttat. 

 

Fullt ös 

Det är helt otroligt vilket snabbt arbete de kan göra. Från det att man ringde till företag var det flera som gärna gjorde renoveringen. Såklart valde man inte första bästa, utan ville kolla med några olika för att få en offert. Utöver det var man även noggrann med att se över recensioner från tidigare kunder. 

Det finns ingen tid att spilla, så fort man valt vilket byggföretag som skulle komma ut var de igång. Ett ständigt borrande och bankande i hemmet, så var renoveringen äntligen igång. Ju mer man ser huset växa fram, desto gladare blir man. 

 

Glöm inte bort något

När man anlitar byggföretag är det några saker man ska tänka på. Det första är att alltid välja ett företag med utbildad och proffsig personal. De ska ha försäkring och garanti på arbetet. Händer något måste deras försäkring täcka det.

Utöver det kan du även ha rätt till rot-avdraget när du anlitar ett företag som betalar F-skatt. Vilket gör att det kommer att bli lite billigare för dig. Rot-avdraget är ett avdrag som Skatteverket betalar ut. Detta gör de direkt på fakturan, så det är inget du behöver ligga ute med alls. En del företag har detta redan inräknat. Dubbelkolla så dina hantverkare har det.

 

Fler nyheter